
Lax & couscous paket med soltorkad tomat
2 färska kvistar rosmarin med blad
2 kvistar färsk timjan
3 kvistar färsk persilja
2 vitlöksklyftor
70 gr. vårlök
½ citron
9 soltorkade tomater
1tsp salt
Placera rosmarin, timjan och persilja i blandningsskålen och ställ in din Thermomix på 3sec / hastighet 8. Skrapa sedan ner blandningen från sidorna av blandningsskålen med hjälp av slickepotten.
Gör om proceduren en gång till, 3sek / hastighet 8. Skrapa ner blandningen från sidorna av blandningskålen med slickepotten.
Tillsätt vitlöksklyftor, vårlök, citronskal, 10 g citronsaft, soltorkade tomater, salt och vitpeppar och ställ maskinen på 5 sek / hastighet 5.
Häll över blandningen till en stor skål, lägg 4 msk i en liten skål och sätt båda åt sidan
Mät upp 220gr couscous och blanda med tomatblandningen från den lilla skålen, ställ den och åt sidan och låt den dra åt sig alla smaker.'
Klipp ut 4 rutor bakpapper (25x25 cm). Placera varje laxfilé på en bakpappersruta, krydda med salt, vitpeppar och 1 msk ört-tomatröra. Vik bakpapperet till ett paket och placera 2 st på din Varoma brick och två stycker i dina varoma korg med kryddningen uppåt, lägg på varoma locket och ställ åt sidan.